Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Locatie en parkeren

Locatie en parkeren

In Rotterdam vinden zich regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen.

Openbaar vervoer (plan uw reis op  RET of 9292)

De Machinekamer en The Office (Parkhaven 9)
  • Metro Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
  • Tram Met tramlijn 8 kunt u uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven
Dr. Jekyll en Mr. Hyde (Boezemweg 175 A)
  • Metro  Met metrolijn A, B of C kun je uitstappen bij de halte Oostplein. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Escape Room
  • Tram Met tramlijn 7 of 8 kun je uitstappen bij de halte Oostplein. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Escape Room

Betaald parkeren (plan uw reis met de ANWB routeplanner)

Het parkeerkaartje onder de voorruit is verleden tijd: u voert uw kenteken in op een parkeerautomaat en betaalt. Betalingen zijn mogelijk met PIN-pas of creditcard. Naast de parkeerautomaten is 06-parkeren ook in Rotterdam mogelijk.

locatie - parkeren - euromast - parkhaven - rotterdamMocht u een smartphone of tablet met internetverbinding bij de hand hebben, dan raden wij aan om gebruik te maken van de Parkmobile-app, heel simpel en snel parkeren.

In Rotterdam vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen met bijvoorbeeld de ANWB routeplanner.

De Machinekamer en The Office
Boek nu

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug