Borrelen

Prijzen

Per persoon

Borrel arrangement 1 €14,50 Borrel (2 hapjes en drankjes) €7,50 Prijzen zijn p.p. en excl de escape room

Escape rooms

De Machinekamer Zie de pagina 'Tarieven' Geschikt vanaf 16 jaar Fantasy Room Zie de pagina 'Tarieven' Geschikt vanaf 18 jaar The Office Zie de pagina 'Tarieven' Geschikt vanaf 16 jaar

De prijzen zijn incl BTW.

Vraag een offerte

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer en het uitzicht over de Maas zorgen voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. De Zwarte Zwaan is de plek om te proosten op een goede week, een geslaagd bedrijfsuitje, een productieve vergadering of om te netwerken.

Ook als afsluiter van een gezellig familie uitje, ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum of als een fijne (nieuwe) familietraditie is de borrel een geslaagde keuze.

Voor groepen vanaf 15 personen serveren wij een borrelarrangement

Borrel arrangement

Borrelen op basis van 1 uur en inclusief: Japanse mix, Tortillachips met guacamole en salsa dip en noten mix. Onbeperkt dranken uit het Hollands assortiment. Blokjes jonge en oude kaas, chorizo en salami. Bitterballen, gehaktballetjes en kaaskroketjes.

Borrel

Het is ook mogelijk om te kiezen voor 2 hapjes en 2 drankjes per persoon.

De arrangementen zijn naar wens aan te passen. Een extra uur drankafkoop kost €6,50 per persoon.

De Zwarte Zwaan

Restaurant de Zwarte Zwaan is een gezellig restaurant met het mooiste uitzicht van Rotterdam. Maas. Het restaurant is de plek voor een kopje koffie, lunch of diner. Natuurlijk maken wij ook graag plaats om gezellig te borrelen. De sfeer is ontspannen en het eten goed.

www.zwartezwaanrotterdam.nl

Combineren

De escape rooms zijn goed te combineren met andere arrangementen. Op de Parkhaven zit een restaurant en  starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om de escape room online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van de escape rooms van Escaping Rotterdam zijn:

  • De Machinekamer en The Office: Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room De Machinekamer van Escaping Rotterdam.
  • Dr. Jekyll en Mr. Hyde: Boezemweg 175 A, 3031 BH Rotterdamm
  • Restaurant De Zwarte Zwaan: Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20)

Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Vraag een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.