Break-In-Room – The Office

Prijzen

Maandag t/m donderdag, per groep

2 personen €90,- 3 personen €90,- 4 personen €90,- 5 personen €100,- 6 personen €108,- 7 personen €115,- 8 personen €120,-

Vrijdag t/m zondag, per groep

2 personen €100,- 3 personen €100,- 4 personen €100,- 5 personen €112,50 6 personen €120,- 7 personen €125,- 8 personen €130,-

The Office is geschikt vanaf 16 jaar. De prijzen zijn incl 6% BTW.

Boek nu online

Wie van spanning en misdaad houd kiest voor Break-In-Room The Office. In deze echt Rotterdamse Break-In-Room sluip je binnen in het kantoor van havenbaron Van Beuningen. Ga in 60 minuten op zoek naar het belastend materiaal om te bewijzen dat je bent opgelicht door Van Beuningen. Ontwijk de laserstralen en zorg dat je niet gesnapt wordt.  Wanneer het alarm afgaat zijn jullie op heterdaad betrapt.

De Break-In room

Voordat je naar binnen gaat in de escape room krijg je eerst duidelijk uitgelegd hoe het werkt en wat de spelregels zijn.

Zorg eerst maar dat je binnen komt in het met laserstralen beveiligde kantoor van meesteroplichter Van Beuningen. De beroemde havenbaron probeert onder een smerige oplichtingszaak uit te komen waar jij de dupe van bent geworden. Je hebt echter geen enkel bewijs dat je bent opgelicht. Zorg dat je het bewijsmateriaal, dat veilig is opgeborgen in de kluis van de Break-In-Room, in handen krijgt. Maar pas op dat jullie niet worden betrapt. Want dan kun je niet alleen fluiten naar je poen maar beland je zelf nog in de bajes.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Belangrijk:
  • Het spel in de Break-In room duurt maximaal 60 minuten.
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk The Office in
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Deze escape room is redelijk geschikt voor mensen met claustrofobie
  • Groepen t/m 16 personen kunnen de escape rooms spelen
  • Groepen tussen de 17 en 25 personen kunnen de Escape Experience spelen
  • Groepen tussen de 25 en 50 personen kunnen de Machinekamer XL spelen
  • Voor grotere groepen wordt een roulatie schema opgesteld
Reserveren voor meer dan 8 personen

Onze kamers zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Bij een grotere groep wordt de groep gesplitst. Het is daarbij mogelijk om de groep te laten rouleren tussen bijvoorbeeld lasergamen en de escape room of een borrel en de escape room. Uiteraard is het ook mogelijk dat iedere groep een andere kamer doet.

Voorbeeld programma 1

16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room The Office
16:00 – 17:00 uur     Groep 2 escape room Machinekamer
17:00 – 18:00 uur     Borrel
18:00 – 20:00 uur     Onbeperkt grill menu

Voorbeeld programma 2

16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room Machinekamer
16:00 – 17:00 uur     Groep 2 Lasergamen
17:30 – 18:30 uur     Groep 2 escape room Machinekamer
17:40 – 18:40 uur     Groep 1 Lasergamen
18:45 – 20:45 uur     Onbeperkt grill menu

Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals het diner.

Nadat de reservering is geplaatst, zullen wij je berichten over de combinatie.

Combineren

The Office is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om The Office online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug