Combineren

Prijzen

Op aanvraag

Vraag een offerte

Een echt origineel Rotterdams bedrijfsuitje boek je bij Escaping Rotterdam. Met dit bedrijfsuitje stel je het team op een leuke manier op de proef. Door te combineren heeft Escaping Rotterdam voor elk gezelschap het uitje dat het beste past.

De Escape Room is geschikt voor maximaal 8 personen. Grotere groepen kunnen de Escape Room in toerbeurten spelen. Er is een gezellige bar waar de rest van het gezelschap een drankje kan doen. Een andere mogelijkheid is het combineren van de Escape Room met lasergamen bij Lasergame Rotterdam. De start van beide activiteiten is vanuit dezelfde bar. Makkelijk en afwisselend dus.

De Escaping Rotterdam is onderdeel van Zwarte Zwaan Events net als andere leuke attracties aan de Parkhaven. Wij denken graag met u mee voor een passend programma voor uw bedrijfsuitje. Samen met u bekijken we welke activiteiten het beste combineren voor een dynamisch bedrijfsuitje.

Bij maatwerk zullen wij rekening houden met uw budget, uw wensen en de mogelijkheden. Hieronder treft u een aantal activiteiten aan die uw programma compleet kunnen maken.

Activiteiten

Splashtours
Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam.

Lasergame Rotterdam
Wie hier komt lasergamen wordt onder vuur genomen in een heel mysterieuze omgeving. Je stapt binnen in het ruim van een schip. De verbeelding spreekt hier voor zich.

Segway Rotterdam
Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen.

Sightseeing Rotterdam
Stap in bij Sightseeing Rotterdam en ontdek Rotterdam in stijl. Met de cabriobus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam.

Workshops

Op De Zwarte Zwaan kun je terecht voor verschillende workshops. Of het nu gaat om een workshop cocktails shaken of een cursus Plat Rotterdams, bij ons kan het allemaal.

Cocktail workshop
Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, Jellyfish of Cosmopolitan? Al deze dingen komen aan bod bij de cocktailworkshop.

Cursus Plat Rotterdams
Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt. Daarom hebben wij een spoedcursusje Rotterdams!

Rum Quiz
Bij de RumQuiz maak je kennis met verschillende rum soorten. Ontdek de rum als een kwaliteit distillaat wat prima staat naast een Malt Whisky of een XO Cognac.

Wijn proeverij
Bij de basisproeverij “Wat Proef Ik” maak je kennis met wijnen met uiteenlopende karakters. Tijdens deze proeverij worden vijf wijnen geproefd.

Spellen

Actief samen bezig zijn zorgt voor een goede sfeer. Zwarte Zwaan Events heeft verschillende activiteiten die te combineren zijn zodat u een volledig verzorgde dag heeft.

Ik hou van Rotterdam!
Sluit je dan aan bij het meest leuke,gezellige en humoristische spel van Rotterdam. Speciaal voor groepen hebben wij een leuk spel bedacht, het Ik Hou Van Rotterdam spel!

Moorddiner
Ga samen met je team opzoek naar het antwoord van het mystery. De groep wordt ingedeeld en de rollen worden gegeven. Door een reconstructie van de gebeurtenis te maken kom je achter wie Franco vermoorde.

Lunchen, borrelen en dineren

Wil je het uitje met Escaping Rotterdam combineren met een diner? Restaurant De Zwarte Zwaan biedt leuke arrangement aan. De escape room zit in het ruim van het schip dus je kunt direct aanschuiven.

Restaurant De Zwarte Zwaan
De Zwarte Zwaan is de ultieme locatie voor groepen. Door de spectaculaire inrichting maar ook door de ongedwongen sfeer met spectaculair uitzicht op de Maas.

Overnachting

Hoe leuk is het om na een onvergetelijke Rotterdamse dag  te blijven overnachten in hotel midden in de stad. Wij hebben een samenwerking met verschillende hotels in de buurt.

Vraag een offerte


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug