De Machinekamer

Prijzen

Per Escape Room:

zondag t/m woensdag € 99,00 donderdag t/m zaterdag € 119,00

De Machinekamer is geschikt voor maximaal 8 personen (vanaf 16 jaar). Prijzen zijn incl. BTW.

Boek nu online

Licht uit, bom aan!

Zodra de deur van de Escape Room opengaat, laat je alles achter en begint het spel. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. De bom bevindt zich in de machinekamer van een duikboot. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet dan gaan jij en het schip ten onder. De druk staat hoog. Kruip in de huid van een geheim agent. Zoek naar aanwijzingen en verdeel de taken goed. Hiervoor heb je maar 60 minuten.

Reserveren

Wij raden je aan om De Machinekamer online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Taal

Rotterdam is een internationale stad en ontvangt ieder jaar weer vele bezoekers uit veel verschillende landen. Onze Escape Rooms zijn daarom Engels georiënteerd. Mocht je liever hints in het Nederlands ontvangen, geef dat dan aan bij de begeleider.

Claustrofobie

De Escape Room De Machinekamer is redelijk geschikt voor mensen met claustrofobie. De deuren gaan niet op slot, dus de begeleider is altijd te benaderen. Echter wordt dit sterk afgeraden in verband met de sfeer van het spel. Geef vooraf bij de spelbegeleider aan wie claustrofobisch is aangelegd.

Combineren

De Machinekamer is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks vind je een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. De Escape Room is snel en makkelijk uit te breiden met een andere activiteit, zoals een diner, borrel, lasergame, Segway etc. Wij denken graag met je mee!

Prijzen vanaf 1 januari 2019

Tarief per Escape Room van zondag t/m woensdag: € 99,00
Tarief per Escape Room van donderdag t/m zaterdag: € 119,00

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug