Escape Experience & onbeperkt BBQ

Prijzen

Per persoon:

Escape Experience & onbeperkt BBQ € 49,00

De prijzen zijn incl BTW.

Doe een aanvraag

Trek gekregen na de bloedstollende Escape Experience? Strijk neer op het gezellige terras van de Midget Golfbaan Parkhaven voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om onbeperkt te genieten van het barbecuebuffet. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten!

De Escape Experience combineer je gemakkelijk met de barbecue. Reserveer dit arrangement online en ontvang direct een leuke korting!

Dit arrangement is inclusief:
  • Escape Experience 60 minuten
  • Onbeperkt barbecue Green Egg excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 (doordeweeks ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen).
  • De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Escaping Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!
  • Het spel in de Escape Experience duurt maximaal 60 minuten.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
Combineren:

Dit arrangement is verder uit te breiden met een andere activiteit, zoals met Splashtours, Midgetgolf, Segway of Lasergame. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties je de golfsessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

We raden je aan om de Escape Experience tijdig te reserveren. Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie:

De locatie van de Escape Experience is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan vind je in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en ook de escape rooms De Machinekamer en The Office van Escaping Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Escaping Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.