Escape room – De Machinekamer

Prijzen

Maandag t/m donderdag, per groep

2 personen €90,- 3 personen €90,- 4 personen €90,- 5 personen €100,- 6 personen €108,- 7 personen €115,- 8 personen €120,-

Vrijdag t/m zondag, per groep

2 personen €100,- 3 personen €100,- 4 personen €100,- 5 personen €112,50 6 personen €120,- 7 personen €125,- 8 personen €130,-

De Machinekamer is geschikt vanaf 16 jaar. De prijzen zijn incl 6% BTW.

Boek nu online

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam in De Machinekamer. Een escape room voor echte thrillseekers en brainiacs. Ontmantel de bom in De Machinekamer in maximaal 60 minuten. Bij Escaping Rotterdam kun je vanaf 2 personen de escape room spelen.

De escape room

Voordat je naar binnen gaat in de escape room krijg je eerst duidelijk uitgelegd hoe het werkt en wat de spelregels zijn. Zodra de deur van de escape room open gaat laat je alles achter. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. De bom bevindt zich in de machinekamer van een duikboot. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet, dan gaan jij en het schip ten onder. Kruip in de huid van een geheim agent. Zoek naar aanwijzingen en verdeel de taken goed.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Belangrijk:
  • Het spel in De Machinekamer duurt maximaal 60 minuten.
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk De Machinekamer in
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Deze escape room is redelijk geschikt voor mensen met claustrofobie
  • Groepen t/m 16 personen kunnen de escape rooms spelen
  • Groepen tussen de 17 en 25 personen kunnen de Escape Experience spelen
  • Groepen tussen de 25 en 50 personen kunnen de Machinekamer XL spelen
  • Voor grotere groepen wordt een roulatie schema opgesteld
Reserveren voor meer dan 8 personen

Onze kamers zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Bij een grotere groep wordt de groep gesplitst. Het is daarbij mogelijk om de groep te laten rouleren tussen bijvoorbeeld lasergamen en de escape room of een borrel en de escape room. Uiteraard is het ook mogelijk dat iedere groep een andere kamer doet.

Voorbeeld programma 1

16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room The Office
16:00 – 17:00 uur     Groep 2 escape room Machinekamer
17:00 – 18:00 uur     Borrel
18:00 – 20:00 uur     Onbeperkt grill menu

Voorbeeld programma 2

16:00 – 17:00 uur     Groep 1 escape room Machinekamer
16:00 – 17:00 uur     Groep 2 Lasergamen
17:30 – 18:30 uur     Groep 2 escape room Machinekamer
17:40 – 18:40 uur     Groep 1 Lasergamen
18:45 – 20:45 uur     Onbeperkt grill menu

Reserveren kan alleen online via onze website. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.Tijdens het reserveren kunnen verschillende combinaties worden aangevinkt zoals het diner.

Nadat de reservering is geplaatst, zullen wij je berichten over de combinatie.

Combineren

De Machinekamer is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om De Machinekamer online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug