Escape Experience (tijdelijk gesloten)

Prijzen

Per persoon:

Escape Experience € 25,50

Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen (vanaf 16 jaar). De prijzen zijn incl. 9% BTW.

Doe een aanvraag

De Escape Experience is speciaal gemaakt voor groepen tot 50 personen en wordt gespeeld in het ruim van het schip de Zwarte Zwaan. De Escape Experience kan gemakkelijk gecombineerd worden met een borrel of grillmenu.

Bij de Escape Experience ervaar je elementen van de klassieke Escape Rooms. Test je vaardigheden!
Heb jij het in je om de volgende SWAT-medewerker te zijn?

Kun je goed presteren onder druk en willen jij en je team de uitdaging aangaan of in de schoenen van een bomkraker staan?
Stel je team, kennis en probleemoplossende vaardigheden op de proef. Kunnen jij en je team de bom binnen 60 minuten deactiveren voordat anderen dat doen?

Dit arrangement is inclusief:
  • Escape Experience spel van 60 minuten
Aantal personen

De Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen. Ben je met meer dan 50 personen? Dan maken we speciaal voor jouw groep een roulatieschema of dan kan de Escape Experience gecombineerd worden met een andere activiteit.

Belangrijk
  • De Escape Experience is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • De Escape Experience is geschikt voor mensen met claustrofobie.
  • Het spel wordt gespeeld in de ruimte van Lasergame Rotterdam.
Combineren

De Escape Experience is goed te combineren met een andere activiteit. Op dezelfde locatie is een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de Escape Room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om de Escape Experience via deze site te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan is in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.