Escape Experience

Prijzen

Per persoon:

Escape Experience € 25,50

Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen (vanaf 16 jaar). De prijzen zijn incl. 9% BTW.

Doe een aanvraag

De Escape Experience is speciaal gemaakt voor groepen tot 50 personen en wordt gespeeld in het ruim van het schip de Zwarte Zwaan. De gasten kunnen hierbij de elementen van de klassieke escape kamers ervaren. De Escape Experience kan gemakkelijk gecombineerd worden met een borrel of grillmenu. Het thema; een oud schip (genaamd de Zwarte Zwaan) dat in de Rotterdamse haven ligt en waarop helaas een bom is geplaatst die de hele stad kan verwoesten.

Het verhaal:

Professor van Gelderen heeft de afgelopen jaren veelvoudig onderzoek gedaan over de tijdlijnen die bepalend waren voor onze toekomst. Uit recent onderzoek is gebleken dat de toekomst van Rotterdam in gevaar is. In de 17e eeuw is er een tijdlijn gewijzigd waardoor er een krachtige bom wordt geplaatst op het schip de Zwarte Zwaan die de hele havenstad kan verwoesten. Dus het mooie Rotterdam hoe we het nu anno 2017 kennen zal verdwijnen. Ik heb jullie hulp nodig! Ik kan jullie voor 60 minuten terugbrengen naar die tijdlijn! Ik blijf zelf hier, want ik ben ook degene die jullie terug moet halen. Werk samen en verdeel de taken om deze belangrijke missie tot een goed einde te brengen. Succes tijdreizigers! Rotterdam rekent op jullie!

Dit arrangement is inclusief:
  • Escape Experience spel van 60 minuten
Aantal personen

De Escape Experience is geschikt voor groepen van 20 t/m 50 personen. Ben je met meer dan 50 personen? Dan maken we speciaal voor jouw groep een roulatieschema of dan kan de Escape Experience gecombineerd worden met een andere activiteit.

Belangrijk
  • De Escape Experience is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • De Escape Experience is geschikt voor mensen met claustrofobie.
  • Het spel wordt gespeeld in de ruimte van Lasergame Rotterdam.
Combineren

De Escape Experience is goed te combineren met een andere activiteit. Op dezelfde locatie is een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om de Escape Experience via deze site te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan is in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek online Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug