Escape Room met Kerst

Prijzen

Op 1e en 2e Kerstdag

vanaf € 100,00 2 personen € 100,00 3 personen € 100,00 4 personen € 100,00 5 personen € 112,50 6 personen € 120,00 7 personen € 125,00 8 personen € 130,00

Geschikt vanaf 16 jaar. Prijzen zijn incl. BTW.

Boek nu online

Kerst bij Escaping Rotterdam, op Eerste en Tweede Kerstdag zijn wij geopend. In de Escape Room ervaar je de Kerstdagen op een unieke manier.

Wij hebben twee Escape Rooms. De Machinekamer, waar het draait om het onschadelijk maken van de bom. Bij The Office sluip je binnen in het kantoor van havenbaron Van Beuningen.

Voorwaarden;
 • Alleen geldig op Eerste of Tweede Kerstdag
 • Alleen verkoop via Escaping Rotterdam online ticketsysteem
  Belangrijk:
  • Het spel in de escape room duurt maximaal 60 minuten.
  • Let tijdens het reserveren goed op voor welke kamer je boekt
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk de escape room in
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te reserveren waardoor je zeker bent dat je een Escape Room kan spelen. Dit kan voor 25 en 26 december. Boek je ticket online (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Let op: Dit arrangement is alleen geldig tijdens de Kerstdagen. Op deze dagen zullen niet alle combinaties geldig zijn. De combinaties die wel geboekt kunnen worden staan hieronder aangegeven.

Combinaties

Escaping Rotterdam kan ook goed gecombineerd worden met een dynamische tour op een Segway bij Segway Rotterdam, een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam, een speciale Kerst Cruise met de Pannenkoekenboot of een tour met Splashtours.

De kosten voor de combinaties op Eerste Kerstdag zijn als volgt:

 • Escape Room & Brunch – Vanaf €40,75 per volw. (alleen Eerste Kerstdag)
 • Escape Room & Diner – Vanaf €55,75- per volw. (alleen Eerste Kerstdag)
 • Escape Room & Lasergame Rotterdam – Vanaf €33,75 per volw.
 • Escape Room & Splashtours – Vanaf €47,75 per volw.
 • Escape Room & Pannenkoekenboot – Vanaf €45,75 per volw.
 • Escape Room & Segway Rotterdam – Vanaf €63,75 per volw.
Locatie

De locatie van de escape rooms van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape rooms De Machinekamer en The Office van Escaping Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug