Escape room – Machinekamer XL

Prijzen

Per persoon

25 t/m 50 personen €38,00

De Machinekamer is geschikt vanaf 16 jaar. De prijzen zijn incl 6% BTW.

Reserveer hier

Actief samen bezig zijn met je collega’s zorgt voor een goede sfeer. Maak daarom jouw uitje uitdagend en spannend bij Escaping Rotterdam. Betreedt De Machinekamer en maak de bom onschadelijk vóór de tijd om is. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet dan gaan jij en het schip ten onder.

Voor grote groepen stellen wij een roulatieschema op of passen wij de escape room kamer aan. Er wordt dan gebruik gemaakt van een groter oppervlak (alleen mogelijk bij De Machinekamer)

De escape room

Voordat je naar binnen gaat in de escape room krijg je eerst duidelijk uitgelegd hoe het werkt en wat de spelregels zijn. Zodra de deur van de escape room open gaat laat je alles achter. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. De bom bevindt zich in de machinekamer van een duikboot. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet, dan gaan jij en het schip ten onder. Kruip in de huid van een geheim agent. Zoek naar aanwijzingen en verdeel de taken goed.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Belangrijk
  • Het spel in De Machinekamer XL duurt maximaal 90 minuten.
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Er kunnen maximaal 50 personen tegelijk De Machinekamer in en minimaal 25 personen
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • De Escape Room XL is geschikt voor mensen met claustrofobie
  • Groepen t/m 16 personen kunnen de escape rooms spelen
  • Groepen tussen de 17 en 25 personen kunnen de Escape Experience spelen
  • Voor grotere groepen wordt een roulatie schema opgesteld
Combineren

De Machinekamer is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om de escape rooms online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

De Escape Experience en de Machinekamer XL kunnen gereserveerd worden door het invullen van het reserveringsformulier op deze pagina.

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

 

Reserveer hier


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug