Escape Room & onbeperkt BBQ

Prijzen

Per persoon:

Onbeperkt BBQ € 24,50

De Machinekamer vanaf € 18,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar The Office vanaf € 18,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar

De prijzen zijn incl BTW.

Boek nu online

Trek gekregen na het bloedstollende spel in de Escape Room? Strijk neer op het gezellige terras van de Midget Golfbaan Parkhaven voor een overheerlijke barbecue! Elke zaterdag en zondag schuif je gemakkelijk aan om onbeperkt te genieten van het barbecuebuffet. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecuen is ontspannen genieten!

De Escape Room combineer je gemakkelijk met de barbecue. Reserveer dit arrangement online en ontvang direct een leuke korting!

Dit arrangement is inclusief:
  • Escape room 60 minuten
  • Onbeperkt barbecue Green Egg excl. drank (gedurende 2 uur)
Belangrijk:
  • Barbecueën kan iedere zaterdag en zondag van 17.00 tot 20.00 (doordeweeks ook mogelijk voor groepen vanaf 20 personen).
  • De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Escaping Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!
  • Het spel in de escape room duurt maximaal 60 minuten.
  • Let tijdens het reserveren goed op voor welke kamer je boekt
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk de escape room in
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
Combineren:

Dit arrangement is verder uit te breiden met een andere activiteit, zoals met Splashtours, Midgetgolf, Segway of Lasergame. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties je de golfsessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Reserveren

Wij raden je aan om de escape room online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie:

De locatie van de escape rooms van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim ook de arena van Lasergame Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

De barbecue vindt plaats bij de Midget Golfbaan Parkhaven, op slechts 2 minuten loopafstand van Escaping Rotterdam. Je hoeft alleen maar de straat over te steken!

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug