Escape Experience & Lasergamen

Prijzen

Per persoon:

Escape Experience & 2 sessies lasergamen € 44,00

De prijzen zijn incl BTW.

Doe een aanvraag

Lasergamen en Escaping is het ideale uitje! Escape Experience bevindt zich op hetzelfde schip als Lasergame Rotterdam. Drink na het spelen van de Escape Experience een drankje in de gezellige bar. Even napraten en bijkomen. Maar blijf in je rol van geheim agent. Dat kun je bij het lasergamen goed gebruiken. De adrenaline van het spelen van de escape room giert nog door je aderen. Game on dus tijdens een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam.

lasergamen - lasergame rotterdam - escape room combinatie - uitje in rotterdam - escaping rotterdam

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • 2 sessies lasergamen, incl 20 minuten pauze
  • Escape Experience 60 minuten
Belangrijk:
  • Het spel in de Escape Experience duurt maximaal 60 minuten.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Voor informatie over de openingstijden van restaurant De Zwarte Zwaan, klik hier
Lasergame Rotterdam

Het lasergamen gebeurt in het ruim van het schip de zwarte zwaan, waar ook de Escape Room zich bevind. De verbeelding spreekt voor zich.. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwater beleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300m2 kun je helemaal los gaan.

www.lasergamerotterdam.nl

Combineren

De Escape Experience is goed te combineren met andere arrangementen. Op de Parkhaven zit een restaurant en  starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

We raden je aan om de Escape Experience tijdig te reserveren. Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

De locatie van de Escape Experience is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan vind je in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en ook de escape rooms De Machinekamer en The Office van Escaping Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.