Escape Experience

De Escape Experience is speciaal gemaakt voor groepen tot 50 personen en wordt gespeeld in het restaurant van de Zwarte Zwaan. De gasten kunnen hierbij de elementen van de klassieke escape kamers ervaren onder het genot van een hapje en een drankje of in combinatie met ons grillmenu. Het thema; een oud schip (genaamd de Zwarte Zwaan) dat in de Rotterdamse haven ligt en waarop helaas een bom is geplaatst die de hele stad kan verwoesten.

Reserveren

Wij raden je aan om de Escape Experience via deze site te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Claustrofobie

De Escape Experience is geschikt voor mensen met claustrofobie. Het spel wordt gespeeld in een afgeschermd deel van ons restaurant en een ‘observator’ zal aanwezig zijn tijdens het spel. Geef vooraf bij de spelbegeleider aan wie claustrofobisch is aangelegd.

Combineren

De Escape Experience is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek online Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug