Outdoor Battle Royale Kids Party

Prijzen

Kinderen 6 t/m 11 jaar:

Battle Royale Kids Party € 16,75

Ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht. Alles draait om het vinden van voorwerpen en speciale krachten om je tegenstanders te verslaan. Met deze game is jouw kinderfeestje of groepsuitje gegarandeerd een succes!

Dit arrangement bestaat uit:
  • instructie van een ervaren begeleider
  • 2 sessies Battle Royale van elk 15 minuten
  • pauze van 10 minuten tussen de sessies met Capri Sun en een zakje chips

Het kinderfeestjesarrangement is geschikt voor kinderen van 6 t/m 11 jaar.

Belangrijk:
  • Dit arrangement is mogelijk voor groepen van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Er kunnen andere deelnemers toegevoegd worden aan het spel.
  • Houd rekening met gepaste kleding en de weersomstandigheden.
Combineren:

Combineer Outdoor Battle Royale gemakkelijk met een potje midgetgolf, lasergamen of een rondvaart met de Pannenkoekenboot! Wil je een combinatie die niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reserveren:

Wij raden je aan om de Battle Royale online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging met daarin de tijden. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie:

Jullie worden verwacht bij Lasergame Rotterdam (Parkhaven 9 tegenover de Euromast). Hier start de begeleider met de instructie en vervolgens wordt het spel gespeeld in Het Park bij de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Outdoor Lasergamen

Escapen is even niet mogelijk, maar outdoor lasergamen wel! Ga de battle aan en kom veilig lasergamen in de buitenlucht.

Meer info
Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug