Outdoor Battle Royale & Midgetgolf

Prijzen

Per persoon:

Battle Royale & Midgetgolf € 26,00

Outdoor Battle Royale en lasergamen is geschikt vanaf 6 jaar.

Op zoek naar een actief uitje en ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht. Alles draait om het vinden van voorwerpen en speciale krachten om je tegenstanders te verslaan. Met deze game is jouw kinderfeestje of groepsuitje gegarandeerd een succes! Voor of na de Battle Royale ga je een potje midgetgolfen bij Midget Golfbaan Parkhaven.

Voor onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • instructie van een ervaren begeleider
  • 2 sessies Battle Royale van elk 15 minuten
  • pauze van 10 minuten tussen de sessies
  • potje midgetgolf (ongeveer 75 minuten)
Belangrijk:
  • Dit arrangement is mogelijk voor groepen van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Er kunnen andere deelnemers toegevoegd worden aan het spel.
  • Graag 10 minuten voor aanvang van de battle aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen.
  • Houd rekening met gepaste kleding en de weersomstandigheden (geen pumps, geen ‘zondagse’ kleding, geen witte kleding).
Reserveren

Wij raden je aan om deze combi online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging met daarin de tijden van je Battle Royale tijden. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

Jullie worden verwacht bij Lasergame Rotterdam (Parkhaven 9 tegenover de Euromast). Hier start de begeleider met de instructie en vervolgens wordt het spel gespeeld in Het Park bij de Euromast. De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.