Escape Experience & Pannenkoekenboot

Prijzen

Per persoon:

Escape Experience & Pannenkoekenboot € 45,00

De prijzen zijn incl BTW.

Doe een aanvraag

De Pannenkoekenboot Rotterdam ligt aan dezelfde kade als Escaping Rotterdam. Stap dus na het spelen van de Escape Experience gemakkelijk aan boord van de Pannenkoekenboot Rotterdam.

Tijdens de rondvaart over de Maas heb je de tijd om de strategie in de Escape Room te evalueren. Werkten jullie goed samen? Geniet van een prachtig uitzicht de havens en stad. Vanaf het water zie je een stukje van de grootste overslaghaven van Europa. Je ziet onder andere grote (container)schepen, hijskranen en andere stukken van de haven.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • Escape Experience 60 minuten
  • 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten (excl. drankjes)
Belangrijk:
  • Het spel in de Escape Experience duurt maximaal 60 minuten.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Voor informatie over de openingstijden van restaurant De Zwarte Zwaan, klik hier
De Pannenkoekenboot

Tijdens het varen kun je onbeperkt eten van het uitgebreide pannenkoekenbuffet. Uit de kast kies je tussen een Pannenkoek naturel, met appel of met spek. Beleg de pannenkoek vervolgens met brie, fruit, hagelslag, ham of wat je maar lekker vind. Het buffet staat vol lekkere dingen om je pannenkoek mee te beleggen.

Combineren

De Escape Experience is goed te combineren met andere arrangementen. Op de Parkhaven zit een restaurant en  starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de scape Experience snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

We raden je aan om de Escape Experience tijdig te reserveren. Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

De locatie van de Escape Experience is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan vind je in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en ook de escape rooms De Machinekamer en The Office van Escaping Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Doe een aanvraag


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.