Escape Room & Pannenkoekenboot

Prijzen

Per persoon:

Pannenkoekenboot online € 19,50

Per Escape Room:

zondag t/m woensdag € 99,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar donderdag t/m zaterdag € 119,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar

De prijzen zijn incl BTW.

Boek nu online

De Pannenkoekenboot Rotterdam ligt aan dezelfde kade als De Machinekamer. Stap dus uit de escape room weer boven de waterspiegel aan boord van de Pannenkoekenboot Rotterdam.

Tijdens de rondvaart over de Maas heb je de tijd om de strategie in de Escape Room te evalueren. Werkten jullie goed samen? Geniet van een prachtig uitzicht de havens en stad. Vanaf het water zie je een stukje van de grootste overslaghaven van Europa. Je ziet onder andere grote (container)schepen, hijskranen en andere stukken van de haven.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • Escape Room 60 minuten
  • 75 Minutenvaart inclusief onbeperkt pannenkoeken eten (excl. drankjes)
Belangrijk:
  • Het spel in De Machinekamer duurt maximaal 60 minuten.
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk De Machinekamer in
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Voor informatie over de openingstijden van Pannenkoekenboot Rotterdam, klik hier
  • Beide activiteiten dienen apart gereserveerd te worden
De Pannenkoekenboot

Tijdens het varen kun je onbeperkt eten van het uitgebreide pannenkoekenbuffet. Uit de kast kies je tussen een Pannenkoek naturel, met appel of met spek. Beleg de pannenkoek vervolgens met brie, fruit, hagelslag, ham of wat je maar lekker vind. Het buffet staat vol lekkere dingen om je pannenkoek mee te beleggen.

De Pannenkoekenboot reserveren kan via www.pannenkoekenboot.nl/rotterdam
Combineren

De escape rooms zijn goed te combineren met andere arrangementen. Op de Parkhaven zit een restaurant en  starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om de escape room online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van de escape rooms van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim ook de arena van Lasergame Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug