Escape Experience & Hop-On Hop-Off

Prijzen

Per persoon:

Escape Experience & Hop-On Hop-Off 24 uur € 45,00

De prijzen zijn incl BTW.

Doe een aanvraag

Wil je na het spelen van de Escape Experience even je hoofd leeg maken? Stap dan in de Hop-On Hop-Off bus van City Sightseeing Rotterdam. Ontspan tijdens een rondrit door de stad. Laat je hoofd vullen met leuke feitjes over Rotterdam en ontdek delen van de stad die je nog niet eerder had bekeken. Natuurlijk rij je ook langs de highlights van Rotterdam zoals de Markthal, de kubuswoningen, de Euromast en het nieuwe Centraal Station.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • Escape Experience 60 minuten
  • 24 uur Hop-On Hop-Off Bus Tour
Belangrijk:
  • Het spel in de Escape Experience duurt maximaal 60 minuten.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Voor informatie over de openingstijden van restaurant De Zwarte Zwaan, klik hier
  • Voor informatie over de openingstijden van City Sightseeing Rotterdam, klik hier
City Sightseeing Rotterdam

Spot de highlights van Rotterdam met City Sightseeing Rotterdam. Stap in de Hop-On Hop-Off bus en ontdek Rotterdam in stijl. Met de bus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. Met deze audio guided sightseeing tour zie je Rotterdam in vogelvlucht.

Audio talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans

City Sightseeing reserveren kan via www.sightseeingrotterdam.nl
Combineren

De Escape Experience is goed te combineren met andere arrangementen. Op de Parkhaven zit een restaurant en  starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

We raden je aan om de Escape Experience tijdig te reserveren. Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

De locatie van de Escape Experience is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan vind je in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en ook de escape rooms De Machinekamer en The Office van Escaping Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Doe een aanvraag


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug