Escape Room & Hop-On Hop-Off

Prijzen

Per persoon:

Online via City Sightseeing Rotterdam € 19,50

Per Escape Room:

zondag t/m woensdag € 99,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar donderdag t/m zaterdag € 119,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar

Beide activiteiten dienen los gereserveerd te worden. De prijzen zijn incl BTW.

Boek nu online

Wil je na het spelen van de escape room even je hoofd leeg maken? Stap dan in de Hop-On Hop-Off bus van City Sightseeing Rotterdam. Ontspan tijdens een rondrit door de stad. Laat je hoofd vullen met leuke feitjes over Rotterdam en ontdek delen van de stad die je nog niet eerder had bekeken. Natuurlijk rij je ook langs de highlights van Rotterdam zoals de Markthal, de kubuswoningen, de Euromast en het nieuwe Centraal Station.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • Escape room 60 minuten
  • 24 uur Hop-On Hop-Off Bus Tour
Belangrijk:
  • Het spel in de escape room duurt maximaal 60 minuten.
  • Let tijdens het reserveren goed op voor welke kamer je boekt
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk de escape room in
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn, anders bestaat de kans dat je niet meer kan spelen
  • Voor informatie over de openingstijden van City Sightseeing Rotterdam, klik hier
  • Beide activiteiten dienen apart gereserveerd te worden
City Sightseeing Rotterdam

Spot de highlights van Rotterdam met City Sightseeing Rotterdam. Stap in de Hop-On Hop-Off bus en ontdek Rotterdam in stijl. Met de bus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. Met deze audio guided sightseeing tour zie je Rotterdam in vogelvlucht.

Audio talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans

City Sightseeing reserveren kan via www.sightseeingrotterdam.nl
Combineren

De escape rooms zijn goed te combineren met andere arrangementen. Op de Parkhaven zit een restaurant en  starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om de escape room online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van de escape rooms van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim ook de arena van Lasergame Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug