The Office

Prijzen

Per Escape Room:

zondag t/m woensdag € 99,00 donderdag t/m zaterdag € 119,00

The Office is geschikt voor maximaal 8 personen (vanaf 16 jaar). Prijzen zijn incl. BTW.

Boek nu online

Wie van spanning en misdaad houdt, kiest voor Break-In-Room The Office. In deze echt Rotterdamse Break-In-Room sluip je binnen in het kantoor van havenbaron Van Beuningen. Ga in 60 minuten op zoek naar het belastend materiaal om te bewijzen dat je bent opgelicht door Van Beuningen. Ontwijk de laserstralen en zorg dat je niet gesnapt wordt. Wanneer het alarm afgaat, zijn jullie op heterdaad betrapt.

Reserveren

Wij raden je aan om The Office online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Taal

Rotterdam is een internationale stad en ontvangt ieder jaar weer vele bezoekers uit veel verschillende landen. Onze Escape Rooms zijn daarom Engels georiënteerd. Mocht je liever hints in het Nederlands ontvangen, geef dat dan aan bij de begeleider.

Claustrofobie

De Escape Room The Office is redelijk geschikt voor mensen met claustrofobie. De deuren gaan niet op slot, dus de begeleider is altijd te benaderen. Echter wordt dit sterk afgeraden in verband met de sfeer van het spel. Geef vooraf bij de spelbegeleider aan wie claustrofobisch is aangelegd.

Combineren

The Office is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks vind je een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. De Escape Room is snel en makkelijk uit te breiden met een andere activiteit, zoals een diner, borrel, lasergame, Segway etc. Wij denken graag met je mee!

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan is in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de Escape Rooms van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug