VR Experience & Escape Room

Prijzen

Per VR Experience:

zondag t/m woensdag € 99,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar donderdag t/m zaterdag € 119,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar

Per Escape Room:

zondag t/m woensdag € 99,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar donderdag t/m zaterdag € 119,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar

De prijzen zijn incl. BTW.

Boek nu online

Combineer de VR Experience met een Escape Room van Escaping Rotterdam. In de Escape Room heb je 60 bloedstollende minuten om de bom onschadelijk te maken. Je kan kiezen tussen de Machinekamer en the Office. De VR Experience en de Escape Rooms zijn op hetzelfde schip, heel gemakkelijk! Ga jij met jouw team deze avontuurlijke combinatie aan?

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • VR Experience 75 minuten
  • Escape Room de Machinekamer of the Office 60 minuten
Belangrijk:
  • Je boekt de VR Experience en de Escape Room apart van elkaar in twee reserveringen.
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk meedoen aan de VR Experience en maximaal 8 personen aan de Escape Room.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
De Zwarte Zwaan

Restaurant de Zwarte Zwaan is een gezellig restaurant met het mooiste uitzicht van Rotterdam. Het restaurant is de plek voor een kopje koffie, lunch, borrel of diner. De sfeer is ontspannen en het eten goed.

www.zwartezwaanrotterdam.nl

Reserveren

Wij raden je aan om de VR Experience en de Escape Room apart van elkaar online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van de VR Experience van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim ook de arena van Lasergame Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug