VR Experience & Lasergamen

Prijzen

Per persoon:

2 sessies lasergamen € 18,50

Per VR Experience:

zondag t/m woensdag € 99,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar donderdag t/m zaterdag € 119,00 2 t/m 8 personen - vanaf 16 jaar

De prijzen zijn incl BTW.

Boek nu online

Lasergamen en VR Experience is het ideale uitje! De VR Experience vind je op hetzelfde schip als Lasergame Rotterdam, dus erg makkelijk te combineren. De adrenaline van de VR Experience giert nog door je aderen. Game on dus tijdens een sessie lasergamen bij Lasergame Rotterdam.

lasergamen - lasergame rotterdam - escape room combinatie - uitje in rotterdam - escaping rotterdam

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • VR Experience 75 minuten
  • 2 sessies lasergamen inclusief 20 minuten pauze
Belangrijk:
  • Let tijdens het reserveren goed op dat je de VR Experience boekt.
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk meedoen aan de VR Experience.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
  • Voor informatie over de openingstijden van Lasergame Rotterdam, klik hier
Lasergame Rotterdam

Het lasergamen is in het ruim van het schip de Zwarte Zwaan, waar ook de VR Experience is. De verbeelding spreekt voor zich. Het geluid van sonar en water versterkt de onderwater beleving. Door patrijspoorten word je beschoten. Achter olievaten en motoren zoek je dekking. In de arena van 300m2 kun je helemaal los gaan.

www.lasergamerotterdam.nl

Reserveren

Wij raden je aan om de VR Experience online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van de VR Experience van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim ook de arena van Lasergame Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

 

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug