VR Experience & onbeperkt grillmenu

Prijzen

Per persoon:

Onbeperkt grillmenu € 24,50 Onbeperkt drank tijdens grillmenu € 13,00

Per VR Experience:

zondag t/m woensdag € 99,00 donderdag t/m zaterdag € 119,00

De prijzen zijn incl BTW.

Boek nu online

Na de VR Experience wil je wel even napraten. Bespreek de beleving onder het genot van een drankje en een heerlijk diner. Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grillarrangement.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!
Dit arrangement is inclusief:
  • VR Experience 75 minuten
  • Onbeperkt grillmenu (gedurende 2 uur)

De samenstelling van het onbeperkt grillmenu vind je hier.

Belangrijk:
  • Let tijdens het reserveren goed op dat je de VR Experience boekt.
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk meedoen aan de VR Experience.
  • Graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
  • Voor informatie over de openingstijden van restaurant De Zwarte Zwaan, klik hier.
De Zwarte Zwaan

De kok staat achter de grill en de gerechten en de drankjes worden aan tafel geserveerd. Onbeperkt grillen is gezellig en lekker. Restaurant De Zwarte Zwaan is bovendeks dus je kunt direct na het spelen van de escape room aanschuiven.

www.zwartezwaanrotterdam.nl

Combineren

De VR Experience is goed te combineren met andere arrangementen. Boek bijvoorbeeld het borrelarrangement erbij, zodat je tijdens de sessie geniet van onbeperkt drankjes en hapjes. Of praat samen na over de experience onder het genot van een onbeperkt grillmenu in het restaurant. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Reserveren

Wij raden je aan om de VR Expierence online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van de VR Experience van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim ook de arena van Lasergame Rotterdam. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug