VR Experience

Prijzen

VR Experience:

zondag t/m woensdag € 99,00 donderdag t/m zaterdag € 119,00

De VR Experience is geschikt voor maximaal 8 personen (vanaf 16 jaar). Prijzen zijn incl. BTW.

Boek nu online

Ontdek hoe gaaf de virtuele wereld is met de VR Experience! Ervaar de nieuwste technieken van virtual reality en laat je helemaal opgaan in het spel. Wie zet als eerst de VR-bril op? Wandel op duizelingwekkende hoogte over een plank en laat jouw groepsgenoten je begeleiden. Vertrouw je op elkaar als je tussen de wolkenkrabbers bungelt? Groepsgenoten kijken onder het genot van een hapje en drankje mee op een groot scherm en zien de avonturen van de speler.

Dit arrangement is inclusief:
  • 75 minuten VR Experience onder begeleiding van een VR-expert

Tijdens de sessie kun je drankjes en hapjes bestellen van de menukaart (niet inbegrepen).

Reserveren

Wij raden je aan om de VR Expierence online te reserveren. Per e-mail ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Combineren

De VR Experience is goed te combineren met andere arrangementen. Boek bijvoorbeeld het borrelarrangement erbij, zodat je tijdens de sessie geniet van onbeperkt drankjes en hapjes. Of praat samen na over de experience onder het genot van een onbeperkt grillmenu in het restaurant. Ook starten in de directe omgeving verschillende activiteiten, zoals Splashtours, Segway Rotterdam en Lasergame Rotterdam. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden!

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug