Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Groepen

Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Arrangementen

17 - 25 personen

25 - 50 personen

Groepen

Een escape room spelen is een unieke ervaring. Zelfs de meest nuchtere personen raken vanzelf volledig in de ban van de opdrachten. Iedere escape room heeſt zijn eigen meeslepende thema. Zodra de deur van de escape room opent wordt je direct meegenomen in het verhaal.

De Escape Room is een absolute hit in Nederland. Er komen dagelijks nieuwe Escape Rooms bij. Ook groepen en bedrijven ontdekken de Escape Room als ultiem uitje. Escaping Rotterdam ontwikkelde speciaal voor groepen een Escape Room XL en de EscapeXperience.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Voor bedrijven zijn er meerdere mogelijkheden voor zowel grote groepen als kleine groepen. Kies voor de mogelijkheden voor groepen bij Escaping Rotterdam en stel jullie team op de proef. Samen staan jullie sterk.

bedrijven - bedrijfsuitje - bedrijfsfeest - groepen - groepsuitje - groepen uitje - compleet uitje

Groepen t/m 16 personen, Escape Rooms

Escaping Rotterdam heeft vier escape rooms op twee locaties. De Machinekamer en The Office zitten aan de Parkhaven en kunnen perfect gecombineerd worden met elkaar, maar ook met een borrel of diner op dezelfde locatie. Op de boezemweg bevinden zich de Mr. Jekyll en Dr. Hyde escape rooms die ook goed gecombineerd kunnen worden

In de Machinekamer draait het om het onschadelijk maken van de bom.
Bij The Office sluip je binnen in het kantoor van havenbaron Van Beuningen.

Groepen 17 t/m 25 personen, Escape Experience

De Escape Experience wordt gespeeld in een afgeschermd deel van ons restaurant. Het spel speel je net zo makkelijk onder het genot van een drankje en hapje of als opmaat voor een gezellig diner.

Groepen 25 t/m 50 personen, Escape XL

In De Machinekamer wordt de kracht van het team goed op de proef gesteld. Wie neemt de leiding? Komt iedereen aan bod? Wie hakt de knopen door en wie verdeelt de taken? Natuurlijk komen jullie er samen uit en ontmantelen jullie de bom binnen de tijd.

Voor grotere groepen stellen wij een roulatieschema op.

Combineren

Het bedrijfsuitje met de escape room maak je compleet door een combinatie met één van de andere attracties van Zwarte Zwaan Events. Even uitwaaien in de cabrio bus van Sightseeing Rotterdam of een duik in de Maas met Splashtours bijvoorbeeld. Restaurant De Zwarte Zwaan bevindt zich bovendeks. Schuif dus direct aan tafel voor een heerlijk diner of een gezellige borrel. Er moet natuurlijk geproost worden op de ontsnapping en nagepraat over de samenwerking.

Een offerte op maat ontvangen voor een bedrijfsuitje bij Esaping Rotterdam? Dat kan natuurlijk ook. Wij denken graag met u mee over de invulling van het bedrijfsuitje of teambuilding.

Locatie
  • De Machinekamer, The Office, Michiel de Ruyter, Escape XL: Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room De Machinekamer van Escaping Rotterdam.
  • Dr. Jekyll en Mr. Hyde: Boezemweg 175 A, 3031 BH Rotterdam

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

De Boezemweg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu

Wij zijn opzoek naar leuke nieuwe collega's! Klik hier voor meer informatie

Cash Free

Vanaf heden kan betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) alleen met pin of een credit card.

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubon

Geef Escaping Rotterdam cadeau aan vrienden en familie.

Durf jij de uitdaging aan? Hou het hoofd koel, stel je team samen en kies één van onze arrangementen.

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug