Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Escape Experience 20-50 pers.

Escape Experience 20-50 pers.

The most exciting group outing in Rotterdam!

Groups of 20 persons or more can now also experience the escape sensation! The Escape Experience is the way to get started with a large group.

The Escape Experience is ideal for group outings, corporate events, bachelor parties, family days and team building! Make the outing complete and combine the Escape Experience easily with a drink, lunch, dinner or one of the other fun activities of Zwarte Zwaan Events!

Is your group bigger than 50 persons? Even then you can go to Escaping Rotterdam! We are happy to make a tailor-made program especially for your group.

MAKE A REQUEST

Escape Experience (tijdelijk gesloten)

De Escape Experience is een Escape Room beleving speciaal ontwikkeld voor groepen. Vinden jullie alle aanwijzingen om de kist te kunnen openen? Werk samen, vind aanwijzingen, los puzzels op en vind codes.

Meer informatie

  • Per persoon: € 25,50

Escape Experience & borrel

drinks & snacks - splashtours - escaping rotterdam - borrel

Proost op de ontsnapping na de Escape Experience tijdens een gezellige borrel bij restaurant De Zwarte Zwaan. Het restaurant bevindt zich in hetzelfde gebouw dus je kunt direct het glas heffen.

Meer informatie

  • Per persoon: € 40,00

Escape Experience & 3-gangen keuzemenu

Nadat de bom in de Escape Experience is ontmanteld wil je wel even napraten. Bespreek de opdrachten en samenwerking onder het genot van een drankje en een heerlijk diner.

Meer informatie

  • Per persoon: €50,50

Escape Experience & lunch

lunchen - de zwarte zwaan - rotterdam - splashtours

Nadat de bom in de Escape Experience is ontmanteld wil je wel even napraten. Bespreek de opdrachten en samenwerking tijdens een heerlijke lunch. Schuif aan bij restaurant de Zwarte Zwaan.

Meer informatie

  • Per persoon: € 37,50

Escape Experience & Lasergamen

lasergamen - lasergame rotterdam - splashtours

Lasergamen en Escaping is het ideale uitje! De Escape Experience en de arena van Lasergame Rotterdam bevinden zich op hetzelfde schip, heel makkelijk te combineren! Drink na het spelen van de Escape Experience een drankje in de gezellige bar.

Meer informatie

  • Per persoon: € 44,00

Escape Experience & Splashtours

Reiseveranstalter

Combineer een avontuur in de Escape Experience met Splashtours. Stap in de Splashtours amfibiebus voor of na het spelen van de escape room. Na een rondrit door de stad duik je met bus en al zo de Maas in.

Meer informatie

  • Per persoon: € 51,00

Escape Experience & Pannenkoekenboot

De Pannenkoekenboot Rotterdam ligt aan dezelfde kade als Escaping Rotterdam. Stap dus na het spelen van de Escape Experience gemakkelijk aan boord van de Pannenkoekenboot Rotterdam.

Meer informatie

  • Per persoon: € 45,00

Escape Experience & Segwayen

Segway Rotterdam - Splashtours - Sightseeing

De bom succesvol ontmanteld in de Escape Experience van Escaping Rotterdam? Dan voelt het alsof je de hele wereld aan kan. Stap daarna op een Segway en beweeg je met zelfvertrouwen door Rotterdam.

Meer informatie

  • Per persoon: € 73,00

Escape Experience & RIB varen

Wil je de snelheid van de RIB benutten om nog meer te zien van Rotterdam? Tijdens een experience van 30 minuten zie je de highlights langs de o zo mooie skyline en maak je kennis met de havens.

Meer informatie

  • Per persoon: € 64,00

Meer arrangementen

Outdoor Lasergamen

Escapen is even niet mogelijk, maar outdoor lasergamen wel! Ga de battle aan en kom veilig lasergamen in de buitenlucht.

Meer info
Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug