Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Escape Rooms

Escape Rooms

Je ziet in Nederland steeds meer escape rooms komen. Een echte hype die is over komen waaien uit Japan. Er zijn in Nederland nu al meer dan 500  rooms te vinden.

Het idee van een escape Room is simpel. Je wordt opgesloten in een ruimte en moet binnen een bepaalde tijd zien te ontsnappen. In de escape room speel je als het ware real live een exit game. Je speelt een met een groep vrienden of collega’s bijvoorbeeld. De room heeft vaak een thema. Er zijn escape rooms met veel verschillende thema’s zoals de meisjeskamer, James bond, een gevangenis of in het geval van onze Escape Rooms in Oud-Beijerland een bankkluis. Het is de bedoeling om door raadsels, puzzels en aanwijzingen uit de room te ontsnappen of de bom te ontmantelen.

Het bouwen van Escape Rooms is een passie. Wij zijn dan ook zeer trots op de verschillende samenwerkingen die tot nu tot stand zijn gekomen.

No Escape – Escape Rooms
Fort de Hel – Escape Rooms
Escaping Rotterdam – Escape Rooms
Boek nu

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug