Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Familie-uitje

Familie-uitje

Iets te vieren met je familie of organiseer jij het jaarlijkse familie-uitstapje?

Ga de uitdaging aan in een Escape Room, want met wie kun je nu beter strijden tegen de klok dan met je familieleden? Het verdelen van de rollen is makkelijk, jullie kennen elkaar door en door. Voor een grote groep boek je meerdere Escape Rooms of de Escape Experience, zodat het een echte familiestrijd wordt! Vraag een offerte aan voor een programma geheel op maat.

Escape Experience (17 t/m 50 personen)

De Escape Experience is een Escape Room beleving speciaal ontwikkeld voor groepen. Vinden jullie alle aanwijzingen om de kist te kunnen openen? Werk samen, vind aanwijzingen, los puzzels op en vind codes. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Escape Rooms (vanaf 2 personen)

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te escapen? Escaping Rotterdam heeft vier Escape Rooms op twee locaties. De Machinekamer en The Office vind je op de Parkhaven en Dr. Jekyll en Mr. Hyde op de Boezemweg. Combineer de Escape Room gemakkelijk met een van de leuke attracties van Zwarte Zwaan Events! Blijf na het escapen aan boord voor een borrel of diner, zoek het avontuur op met lasergamen of RIB varen of ontdek Rotterdam met Splashtours of de Pannenkoekenboot. Klik hier voor alle mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Boek online Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug