Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Outdoor Battle Royale 6-12 pers.

Outdoor Battle Royale 6-12 pers.

Ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel!

Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht. Alles draait om het vinden van voorwerpen en speciale krachten om je tegenstanders te verslaan. Met deze game is jouw kinderfeestje of groepsuitje gegarandeerd een succes!

Outdoor Battle Royale is ideaal voor groepsuitjes, kinderfeestjes, bedrijfsevents, vrijgezellenfeesten, familiedagen en teambuilding! Maak het uitje compleet en combineer Outdoor Battle Royale gemakkelijk met een borrel, lunch, diner of een van de andere leuke activiteiten van Zwarte Zwaan Events!

Outdoor Battle Royale

Ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht.

Meer informatie

  • Per persoon: € 18,50

Outdoor Battle Royale Kids Party

Zoek jij een tof kinderfeestje? Met dit arrangement is jouw kinderfeestje gegarandeerd een succes! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes speel je Fortnite in de buitenlucht!

Meer informatie

  • Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 16,75

Outdoor Battle Royale & Lasergamen

Met deze combi ga je pas echt de strijd aan! Ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Beleef de spanning van deze computergame in de buitenlucht.

Meer informatie

  • Per persoon: € 37,00

Outdoor Battle Royale & Midgetgolf

Op zoek naar een actief uitje en ben jij dol op Fortnite? Ga dan de battle aan en speel dit populaire real life spel met jouw vrienden! Na de battle sla je je slag op de Midget Golfbaan Parkhaven.

Meer informatie

  • Per persoon: € 26,00
Boek online Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug