Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Over ons

Over ons

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam in De Machinekamer. Een escape room voor echte thrillseekers en brainiacs. Ontmantel de bom in De Machinekamer in maximaal 60 minuten. Bij Escaping Rotterdam kun je vanaf 2 personen de escape room spelen.

Voordat je naar binnen gaat in de escape room krijg je eerst duidelijk uitgelegd hoe het werkt en wat de spelregels zijn. Zodra de deur van de escape room open gaat laat je alles achter. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk.

De bom bevindt zich in de machinekamer van een duikboot. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op.

Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet, dan gaan jij en het schip ten onder. Kruip in de huid van een geheim agent. Zoek naar aanwijzingen en verdeel de taken goed.

Locatie
  • De Machinekamer en The Office: Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room De Machinekamer van Escaping Rotterdam.
  • Dr. Jekyll en Mr. Hyde: Boezemweg 175 A

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

De Boezemweg is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is beperkte (betaalde) parkeergelegenheid.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

In Rotterdam vinden zich regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen.

Combineren

Escaping Rotterdam is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de escape room snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met je mee!

Reserveren

Wij raden je aan om De Machinekamer van Escaping Rotterdam online te reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Wielders Management

Escaping Rotterdam is èèn van de vele serie attracties dat de organisatie Wielders Management representeert in Rotterdam. Wat alle attracties gemeen hebben is de link met het water. Omdat de ligging van Rotterdam aan de Maas zo uniek is. Omdat de skyline vanaf het water fantastisch is. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

De kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen.

Wielders Management bestaat uit een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Wielders Management is verantwoordelijk voor de exploitatie, het beheer en management , marketing en communicatie, boekingen en sales en administratie van verschillende ondernemingen.

De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wielders Management kent de Leisure markt goed en heeft een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea.

De attracties in ons beheer zijn zowel eigen ondernemingen als participaties en externe opdrachtgevers. Wielders Management is dus ook inzetbaar voor uw attractie, restaurant of  evenement.