Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Personeelsuitje

Personeelsuitje

Ga de strijd tegen de klok aan met je collega’s!

De Escape sensatie is niet alleen een spannende activiteit, maar ook erg waardevol als personeelsuitje. In 60 minuten ben je als team in opperste concentratie om jullie doel te bereiken… escapen! Verdeel de taken, werk samen en communiceer. De Escape Room leent zich uitermate goed voor teambuilding.

Escape Experience (17 t/m 50 personen)

De Escape Experience is een Escape Room beleving speciaal ontwikkeld voor groepen. Vinden jullie alle aanwijzingen om de kist te kunnen openen? Werk samen, vind aanwijzingen, los puzzels op en vind codes. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Escape Rooms (vanaf 2 personen)

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te escapen? Escaping Rotterdam heeft vier Escape Rooms op twee locaties. De Machinekamer en The Office vind je op de Parkhaven en Dr. Jekyll en Mr. Hyde op de Boezemweg. Combineer de Escape Room gemakkelijk met een van de leuke attracties van Zwarte Zwaan Events! Blijf na het escapen aan boord voor een borrel of diner, zoek het avontuur op met lasergamen of RIB varen of ontdek Rotterdam met Splashtours of de Pannenkoekenboot. Klik hier voor alle mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Boek online Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug