Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Reserveren

Reserveren

Een reservering maken bij Escaping Rotterdam gaat snel en gemakkelijk. Je kunt online reserveren met en zonder unieke code door onderstaande stappen te volgen.

Tijdens het plaatsen van een online reservering dient u akkoord te gaan met het vrijwaringsformulier.

Zodra de deur van de escape room open gaat laat je alles achter en begint het spel. De bom tikt. Wees scherp en maak de bom onschadelijk. Focus en los de opdrachten en puzzels goed op. Dat lukt alleen als je samenwerkt met de andere bemanningsleden. Lukt het niet dan gaan jij en het schip ten onder. De druk staat hoog. Kruip in de huid van een geheim agent. Zoek naar aanwijzingen en verdeel de taken goed. Hiervoor heb je maar 60 minuten.

Online reserveren

Online een reservering plaatsen kan direct in ons reserveringssysteem. Je doorloopt 6 stappen waarna de tickets per email verstuurd worden.

  1. Kies een kamer. Door op één van de kamer knoppen te drukken, zie je de starttijden en beschikbaarheid van de desbetreffende kamer.
  2. Datum en tijd kiezen. Kies in ons reserveringssysteem de juiste datum en tijd. De tijden die je ziet, zijn vertrek tijden. Is een tijd roze, dan is deze tour al vol.
  3. Gegevens invullen. Op deze pagina kun je het aantal personen, eventueel een combinatie attractie en je contactgegevens invullen.
  4. Betaalwijze. Kies je betaalwijze en vul eventueel een kortingscode of cadeaubon code in (een kortingscode of cadeaubon code kan niet worden gebruikt in combinatie met een combi ticket)
  5. Controleer je reservering
  6. Betalen. Vanaf dit moment verlaat je de website www.escapingrotterdam.nl en kom je terecht in de beveiligde Ogone omgeving welke de betaling afhandelt.

Indien online reserveren niet lukt, kun je tickets kopen bij Restaurant De Zwarte Zwaan. Restaurant De Zwarte Zwaan is gelegen tegenover de opstapplaats van Splashtours aan de Parkhaven 9. Betalen kan alleen met een debit card of een credit card.

 

Reserveren met een unieke code gaat snel en gemakkelijk.

Om de reservering correct te maken, willen wij je verzoeken om de instructies zorgvuldig door te nemen en uit te voeren. Om je te helpen hierbij, zullen wij een paar aandachtspunten voor u uitlichten.

  • Een reservering kan gemaakt worden voor alleen de escape room (dus niet voor een combinatieticket).
  • Tijdens het reserveren wordt er gevraagd naar de betaalmethode. Hier geef je aan met welk betaalmiddel je wilt betalen.
  • Dan verschijnt er een vakje waar u de code invult. De reservering kan alleen per code gemaakt worden. Mocht je voor meerdere personen willen reserveren dan waarvoor de korting geldt, neem dan even contact met ons op.
  • Van Escaping Rotterdam krijg je een ticket, welke je mee neemt naar de escape room.

Heb je nog vragen of wil je extra informatie ontvangen, dan vernemen wij dat graag.

Wij verzoeken je om ruim op tijd aanwezig te zijn. Wij zijn gebonden aan een strak schema en kunnen daarom niet op je wachten als je te laat bent.

Succes en tot snel!

Outdoor Lasergamen

Escapen is even niet mogelijk, maar outdoor lasergamen wel! Ga de battle aan en kom veilig lasergamen in de buitenlucht.

Meer info
Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug