Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Studentenuitje

Studentenuitje

Even genoeg van je neus tussen de boeken en alle tentamenstress? Blaas uit en laat je samen met je studievrienden opsluiten!

Zijn jullie slim genoeg om binnen 60 minuten te ontsnappen? Echte studenten houden van borrelen, en ook dat is mogelijk aan boord! Stap aan boord met je dispuut of jaarclub en beleef een onvergetelijke dag of avond. Maak jullie samenzijn nog gezelliger en combineer meerdere activiteiten met elkaar.

Escape Experience (17 t/m 50 personen)

De Escape Experience is een Escape Room beleving speciaal ontwikkeld voor groepen. Vinden jullie alle aanwijzingen om de kist te kunnen openen? Werk samen, vind aanwijzingen, los puzzels op en vind codes. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Escape Rooms (vanaf 2 personen)

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te escapen? Escaping Rotterdam heeft vier Escape Rooms op twee locaties. De Machinekamer en The Office vind je op de Parkhaven en Dr. Jekyll en Mr. Hyde op de Boezemweg. Combineer de Escape Room gemakkelijk met een van de leuke attracties van Zwarte Zwaan Events! Blijf na het escapen aan boord voor een borrel of diner, zoek het avontuur op met lasergamen of RIB varen of ontdek Rotterdam met Splashtours of de Pannenkoekenboot. Klik hier voor alle mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Boek online Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug