Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Teambuilding

Teambuilding

Op zoek naar een activiteit om nog beter te kunnen samenwerken? Doe aan teambuilding in de Escape Room!

In de Escape Room werk je samen aan verschillende vaardigheden: leer elkaar vertrouwen, blijf met elkaar communiceren, test je stressbestendigheid en ook belangrijk: behoud de sfeer in de groep! Na de spannende 60 minuten evalueer je het proces: wat ging goed en waar kunnen jullie aan werken? Welke rollen namen jullie op je? Samenwerken in competitie met collega’s. Leerzaam, maar vooral ook erg leuk!

Naast dat een teambuildingsactiviteit bijdraagt aan de goede sfeer en samenwerking in het bedrijf, is teambuilding ook financieel aantrekkelijk voor de werkgever. De kosten zijn fiscaal aftrekbaar als er een minimaal deel van de werknemers deelneemt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een teambuildingsactiviteit op maat voor jouw organisatie!

Escape Experience (17 t/m 50 personen)

De Escape Experience is een Escape Room beleving speciaal ontwikkeld voor groepen. Vinden jullie alle aanwijzingen om de kist te kunnen openen? Werk samen, vind aanwijzingen, los puzzels op en vind codes. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Escape Rooms (vanaf 2 personen)

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te escapen? Escaping Rotterdam heeft vier Escape Rooms op twee locaties. De Machinekamer en The Office vind je op de Parkhaven en Dr. Jekyll en Mr. Hyde op de Boezemweg. Combineer de Escape Room gemakkelijk met een van de leuke attracties van Zwarte Zwaan Events! Blijf na het escapen aan boord voor een borrel of diner, zoek het avontuur op met lasergamen of RIB varen of ontdek Rotterdam met Splashtours of de Pannenkoekenboot. Klik hier voor alle mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Boek online Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug