Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Touroperators

Touroperators

rotterdam2,touroperators

Touroperators die interesse hebben in het opnemen van Escaping Rotterdam kunnen altijd bij ons terecht. Escaping Rotterdam denkt graag mee bij het maken van een programma.

Escaping Rotterdam is met regelmaat gastheer voor groepen van operators die Escaping Rotterdam hebben opgenomen in hun programma. De samenwerking met deze operators verloopt goed. Het mes snijd aan twee kanten. Touroperators die interesse hebben in het opnemen van Escaping Rotterdam kunnen altijd bij ons terecht.

Een spel bij Escaping Rotterdam duurt 60 minuten. speciaal voor groepen/bedrijven hebben wij ook een spel van 20 minuten. De spel van 20 minuten is alleen mogelijk op aanvraag. Waarom 20 minuten? Dat doen wij speciaal voor groepen/bedrijven die slechts een kennismaking willen met onze escape room of voor groepen die een roulatie schema hebben of willen.  Escaping Rotterdam denkt graag mee bij het maken van een programma.

Splashtours hanteert gereduceerde ticketprijzen voor;

  • Touroperators / wholesalers
  • Organisatie -en evenementenbureaus

Operators kunnen meer informatie over de prijzen en voorwaarden opvragen via info@escapingrotterdam.nl

Bij ons kun je niet alleen terecht voor Escaping Rotterdam, maar ook voor andere activiteiten in Rotterdam. Een overzicht van de verschillende activiteiten en inkoopprijzen is te vinden op de website van Zwarte Zwaan Events.