Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid staat voorop!

Belangrijk om te weten is dat wij veiligheid hoog in het vaandel dragen. Escaping Rotterdam heeft alle benodigde veiligheidsmaatregelen getroffen om bezoekers op een veilige manier het spel in de Escape Room te laten spelen. De brandweer is hierbij actief betrokken.

De deuren in onze Escape Room gaan niet op slot. Je kunt te allen tijde de Escape Room verlaten. Ook zijn er nooduitgangen en duidelijk aangegeven vluchtroutes.

Er zijn camera’s met audio in de Escape Room die constant door de begeleider bewaakt worden. Indien nodig, kan de begeleider tijdens het spel gemakkelijk ingrijpen. Je kunt op elk gewenst moment communiceren met de begeleider.

Op meerdere plekken hangen brandblussers die voldoen aan de veiligheidseisen en jaarlijks door een gekwalificeerd bedrijf gekeurd worden. Er is een brandalarminstallatie met rookmelders op het hele schip. Alle materialen aan boord zijn brandwerend, er is noodverlichting aanwezig en er zijn calamiteitenplannen die duidelijk zichtbaar zijn voor bezoekers. Alle technische installaties hebben een NEN-3140 keuring. Er zijn begeleiders met BHV.