Je bent nu hier Escaping Rotterdam > VR Experience 2-8 pers.

VR Experience 2-8 pers.

Ontdek hoe gaaf de virtuele wereld is met de VR Experience!

Ervaar de nieuwste technieken van virtual reality en laat je helemaal opgaan in het spel. Wandel op duizelingwekkende hoogte over een plank en laat jouw groepsgenoten je begeleiden. Groepsgenoten kijken onder het genot van een hapje en drankje mee op een groot scherm en zien de avonturen van de speler.

De VR Experience is ideaal voor groepsuitjes, bedrijfsevents, vrijgezellenfeesten, familiedagen en teambuilding! Maak het uitje compleet en combineer de VR Experience gemakkelijk met een borrel, lunch, diner of een van de andere leuke activiteiten van Zwarte Zwaan Events!

Ben je met een groep groter dan 8 personen? Geen probleem, we plannen meerdere sessies na elkaar voor jouw groep!

VR Experience

Ontdek hoe gaaf de virtuele wereld is met de VR Experience! Ervaar de nieuwste technieken van virtual reality en laat je helemaal opgaan in het spel. Wie zet als eerst de VR-bril op?

Meer informatie

  • VR Experience: € 99,00

VR Experience & borrel

Boek tijdens de VR Experience gemakkelijk een borrel erbij, zodat je tijdens de sessie geniet van onbeperkt drankjes en hapjes. Extra gezellig!

Meer informatie

  • Per persoon: € 14,50
  • Per VR Experience: € 99,00

VR Experience & onbeperkt grillmenu

Na de VR Experience wil je wel even napraten. Bespreek de beleving onder het genot van een drankje en een heerlijk diner. Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan waar de grill al aan staat voor een uitgebreid en onbeperkt grillarrangement.

Meer informatie

  • Per persoon: € 24,50
  • Per VR Experience: € 99,00

VR Experience & Lasergamen

Lasergamen en VR Experience is het ideale uitje! De VR Experience bevindt zich op hetzelfde schip als Lasergame Rotterdam, erg gemakkelijk te combineren dus.

Meer informatie

  • Per persoon: € 18,50
  • Per VR Experience: € 99,00

VR Experience & Escape Room

Combineer de VR Experience met een Escape Room van Escaping Rotterdam. In de Escape Room heb je 60 bloedstollende minuten om de bom onschadelijk te maken. De VR Experience en de Escape Rooms zijn op hetzelfde schip, heel gemakkelijk!

Meer informatie

  • Per VR Experience: € 99,00
  • Per Escape Room: € 99,00
Boek nu Wij zoeken collega's!

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug