Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

De laatste vrijgezelle dag mag je niet zomaar voorbij laten gaan! Neem al je vrienden mee op avontuur en beleef samen een onvergetelijke dag. 

De Escape Room combineer je gemakkelijk in een reservering met andere activiteiten. Gooi de wilde haren nog een keer los met een Segway tour door Rotterdam, overwin vol met adrenaline de Escape Room en sluit de dag af met onbeperkt pannenkoeken eten op de Pannenkoekenboot. Zo maak je er een echt origineel vrijgezellenuitje van! Hulp nodig bij het samenstellen van een programma? Neem gerust contact met ons op.

Escape Experience (17 t/m 50 personen)

De Escape Experience is een Escape Room beleving speciaal ontwikkeld voor groepen. Vinden jullie alle aanwijzingen om de kist te kunnen openen? Werk samen, vind aanwijzingen, los puzzels op en vind codes. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Escape Rooms (vanaf 2 personen)

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te escapen? Escaping Rotterdam heeft vier Escape Rooms op twee locaties. De Machinekamer en The Office vind je op de Parkhaven en Dr. Jekyll en Mr. Hyde op de Boezemweg. Combineer de Escape Room gemakkelijk met een van de leuke attracties van Zwarte Zwaan Events! Blijf na het escapen aan boord voor een borrel of diner, zoek het avontuur op met lasergamen of RIB varen of ontdek Rotterdam met Splashtours of de Pannenkoekenboot. Klik hier voor alle mogelijkheden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

 

Boek online Doe een aanvraag

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug