Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Zwarte Zwaan Events

Zwarte Zwaan Events

Zwarte Zwaan Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor groepen. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen. Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van lekker dineren tot vergaderarrangementen. Wij komen in actie voor elke groep en elk budget.

Wij zijn geen nieuwe speler maar al jarenlang eigenaar en representant van verschillende ondernemingen in Rotterdam. Wij zijn dus niet alleen uw organisatiebureau maar ook uw gastheer en dat merkt u. Zwarte Zwaan Events is er voor groepen vanaf 20 personen. Particulieren en kleinere groepen kunnen direct boeken bij één van de attracties die onderdeel uitmaken van Zwarte Zwaan Events.

Wij helpen je graag mee met het samenstellen van je uitje in Rotterdam.

Neem dus gerust contact met ons op voor het samenstellen van het perfecte dagje uit in Rotterdam met een groep. Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.zwartezwaanevents.nl

Boek nu

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cash free

Tickets kunnen online gereserveerd en betaald worden. Betalen op onze locatie (restaurant De Zwarte Zwaan) kan alleen met pin of credit card.

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug