Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Combinaties

Combinaties

De Escape Experience kan gemakkelijk gecombineerd worden met een borrel, lunch of diner. Super makkelijk, het restaurant De Zwarte Zwaan bevindt zich slechts een verdieping hoger, dus je hoeft niet van boord om jouw uitje compleet te maken.

Wij denken en organiseren graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje!

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Escape Experience & 3-gangenmenu

Schuif aan bij restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenmenu. Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren! Check hier de menukaart. Voor € 13 per persoon extra kun je onbeperkt gebruik maken van de drankjes (Hollandse bar) gedurende 2 uur.

Combiprijs: € 50,50 per persoon


Escape Experience & borrel

Borrelen bij restaurant De Zwarte Zwaan, Café Ech Wel of op het terras van Midget Golfbaan Parkhaven is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. Het borrelarrangement is inclusief onbeperkt drankjes gedurende 1 uur (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes. Een extra uur drankafkoop bedraagt € 6,50 per persoon.

Combiprijs: € 40,00 per persoon


Escape Experience & lunch

Schuif voor of na de Escape Experience aan met jouw groep in restaurant De Zwarte Zwaan voor een heerlijke lunch. De koffietafel bestaat uit onbeperkt koffie, thee, melk en één glas jus d’orange, harde en zachte broodjes, krentenbol en gesorteerd hartig en zoet beleg, een kroket en fruitschaal. Het lunchmenu bestaat uit een kop huisgemaakte soep, salade, een broodje kroket en een broodje gezond inclusief koffie, thee en frisdranken.

Combiprijs incl. koffietafel: € 39,00 per persoon
Combiprijs incl. lunchmenu: € 44,00 per persoon


Escape Experience & onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils!

Combiprijs: € 50,00 per persoon


Escape Experience & onbeperkt spareribs

Bij De Zwarte Zwaan ben je op het juiste adres voor de lekkerste spareribs. Kies voor de zoete of pittige variant, om je vingers bij af te likken! Breid je diner uit met frietjes, gemengde salade en warme groenten voor slechts € 2,50 per bijgerecht. Deze actie is mogelijk van woensdag t/m zondag vanaf 16:00 uur.

Combiprijs: € 41,50 per persoon


Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!