Je bent nu hier Escaping Rotterdam > Escape Experience

Escape Experience

Het spannendste groepsuitje in Rotterdam!

Ook groepen vanaf 20 personen kunnen nu de escape sensatie beleven! De Escape Experience is dé manier om met een grote groep aan de slag te gaan. De Escape Experience is ideaal voor groepsuitjes, bedrijfsevents, vrijgezellenfeesten, familiedagen en teambuilding! Maak het uitje compleet en combineer de Escape Experience gemakkelijk met een borrel, lunch, diner of een van de andere leuke activiteiten van Zwarte Zwaan Events!

DOE EEN AANVRAAG

De Escape Experience wordt gespeeld in het ruim van het schip de Zwarte Zwaan. Je ervaart alle elementen van de klassieke Escape Rooms en je test je vaardigheden. Heb jij het in je om de volgende SWAT-medewerker te zijn? Kun je goed presteren onder druk en willen jij en je team de uitdaging aangaan of in de schoenen van een bomkraker staan? Stel je team, kennis en probleemoplossende vaardigheden op de proef. Kunnen jij en je team de bom binnen 60 minuten deactiveren voordat anderen dat doen?

Prijs: € 27,50 per persoon
Duur: 1 uur
Aantal personen: 20 t/m 50

Ben je met meer dan 50 personen? Dan maken we speciaal voor jouw groep een roulatieschema of dan kan de Escape Experience gecombineerd worden met een andere activiteit.

Combinatiemogelijkheden:
De Escape Experience kan gemakkelijk gecombineerd worden met een borrel, lunch of diner. Super makkelijk, het restaurant De Zwarte Zwaan bevindt zich slechts een verdieping hoger, dus je hoeft niet van boord om jouw uitje compleet te maken! Check hier alle combinaties.

Locatie:
De Escape Experience bevindt zich in het ruim van het schip De Zwarte Zwaan. Het adres is Parkhaven 9 tegenover de Euromast in Rotterdam. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid en de Parkhaven is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.